Despre noi

OnX Models este parte a OnX Media, o agentie ce a stabilit colaborari importante in proiecte de televiziune (filme, seriale, emisiuni), spoturi publicitare, productii foto-video profesionale, precum videoclipuri, prezentari video ale unor companii de top, fotografii comerciale (fotografie de produs si fotografie fashion), cataloage de prezentare.

Cu peste 8 ani eperienta in domeniu si aflata intr-o continua expansiune, OnX Media a reusit sa adune in portofoliul sau persoane cu experienta din industria modei, oferind modele si hostess pentru diferite proiecte, prezentari de moda, targuri si expozitii.

Intr-o industrie in dezvoltare, am decis ca OnX Models sa devina portalul catre ramura fashion&glamour, tocmai pentru a putea raspunde cat mai bine necesitatilor clientilor nostri. Facilitam in acest fel comunicarea cu acestia, prezentandu-le toate activitatile pe care noi le desfasuram in acest domeniu intr-un format simplu si fluid, accesibil si bine organizat.

Portofoliul amplu si criteriile exigente de selectie ale modelelor nostre fac ca OnX Models sa fie partenerul perfect in orice colaborare cu dumneavostra.